Ma minden adomány és ajándékcsomag gazdára talált

Ma minden adomány és ajándékcsomag gazdára talált

A vártnál is jóval nagyobb sikerrel járt a november végén meghirdetett adománygyűjtésünk – az alapítványunk által különböző fórumokon közzétett felhívás után hozzánk érkezett pénzbeli és természetbeni felajánlások értéke elérte a hárommillió forintot. Eddigi adományainkkal és az utolsó napi ajándék átadással, több mint 1000 család szebb karácsonyához tudtunk hozzájárulni.

Meghaladja az 500 azoknak a csomagoknak a száma, amelyeket az utóbbi hetekben házhoz szállítottunk. A mai napon 150 élelmiszert-, és 50 darab játékokat és egyéb ajándékokat tartalmazó csomagot juttattunk el olyan családok számára, akiknek kiválasztásában a Makói Egyesített Népjóléti Intézmény segített. Köztük van 50 olyan nagycsaládos háztartás is, ahol három vagy annál több gyermek él, és olyan családok is szerepeltek a megajándékozottak listáján, akik a város külterületi részén élnek.

Emellett azzal a céllal, hogy a szervezetek saját tagjai között leljenek gazdára, további élelmiszercsomagokat kapott az ÉFOÉSZ Makói csoportja, valamint az ASZTA Alapítvány, akik az élelmiszereken kívül gyermekjátékokat és ruhamenü csomagot is átvehettek.

Nagy mennyiségű gyermekjátékot kapott még a Pápay Endre Oktatási Intézmény Óvodája, valamint ruha és játékcsomagokat küldtünk az intézménybe járó, nehéz helyzetben élő családok gyermekeinek.

Ezen felül sikerült decemberben meleg étellel ellátni több, mint

500 felelősségteljes és fontos munkát végző személyt, akik a köz szolgálatában dolgoznak minden nap, és akikre a korona vírus járvány nagy terhet ró.

Az adventi felajánlások összegyűjtésében, csomagolásában és célba juttatásában számos vállalkozás és magánszemély volt az Angyalsóhaj Alapítvány segítségére, akiknek a mai záró eseményen köszönetet mondott Farkas László alapító, Farkas Éva Erzsébet, a szervezet fővédnöke, valamint a kuratórium részéről Szilágyi Réka és Vargáné Szalados Klára.

Alapítványunk kuratóriuma eredményesnek értékeli az idei esztendőt, annak ellenére, hogy nehéz év volt, de talán minden eddiginél több segítséget és támogatást tudtunk kapni és ezáltal adni. Nagyon sok magánszemély és vállalkozás érezte át a segítségnyújtás jelentőségét, megtapasztalhattuk a mások iránti felelősségvállalás szép példáit. Ezzel a felemelő érzéssel a lelkünkben lépünk át a 2021-es évbe.

Reméljük a baj nem, de a jó szándék megmarad jövőre is.