Két és félmillió forint értékű tűzifát osztott szét alapítványunk

Két és félmillió forint értékű tűzifát osztott szét alapítványunk

Közülük a Wesselényi és az Aulich utcában lakókhoz ma fővédnökünk, Farkas Éva Erzsébet is elkísérte a szállítóautót, és elmondta: a Givaudan Hungary Kft. társadalmi felelősség vállalása példaértékű, hiszen több alkalommal is segítettek felajánlásaikkal. Civil szervezeteket, sportegyesületeket szponzoráltak, menekülteket segítettek, a pedagógusok jutalmazását támogatták az év folyamán.

A mostani faosztás kapcsán hozzátette: azok részesülnek belőle, akik az utóbbi időben a polgármesteri hivatal hatósági osztályán vagy a polgármesteri, illetve a képviselői fogadóórák valamelyikén segítséget kértek.

Varga Márta, a szervezet kommunikációért felelős kuratóriumi tagja kifejtette: a tűzifaosztás az alapítvány adventi adományozásának része. Az élelmiszer és ajándékcsomagok után azért döntött úgy a kuratórium, hogy tűzifát vásárol a Givaudan által átutalt pénzből, mert sokan fordulnak a szervezethez különböző kérésekkel és ezek között az egyik leggyakrabban előforduló igény a tűzifára vonatkozik.

Csikota József, a kuratórium tagja pedig úgy fogalmazott: Nagyon boldog, hogy az alapítványnak sikerül különböző adományokkal segíteni az adventi időszakban az embereket. - Úgy gondolom, hogy a meleg szoba fontos minden család számára, hogy minél boldogabban, szeretetteljesebben tudják megélni az ünnepeket.

Legyen áldott ünnepe minden makóinak!