Idén is több száz családnak szeretnénk szebbé tenni a karácsonyát

Idén is több száz családnak szeretnénk szebbé tenni a karácsonyát

Az alapítvány logójával ellátott adománygyűjtő dobozok kihelyezésével indítottuk ma a napot és ezzel együtt az adománygyűjtő akciónkat. A dobozokba természetesen pénzadományt várunk, de a makóiak december 3-án, az első adventi vasárnapon is adakozhatnak majd, a hagyományos sütikóstolón, a Makovecz téren. Bárki hozhat a süteményeket, aki így szeretné támogatni a gyűjtést, de idén is számítunk a makói cukrászdák, pékségek, boltok, áruházak és az idősklubok által felajánlott édes és sós finomságokra.

A Figyi Coffee csapata immár hatodik alkalommal hirdette meg gyűjtőakcióját, ismét jó állapotú játékokat, ruhaneműket, könyveket, tartós élelmiszereket várnak a Deák Ferenc utcai épületükben, majd az adakozásból összegyűlt holmit Alapítványunk segítségével juttatják el a nehéz sorsú családok, gyermekek számára. Köszönjük a Manó Műhely szervezőinek és adományozóinak!

Nagy öröm számunkra, hogy idén már egy fiatalokból álló kisebb csoport is felajánlotta, hogy önkéntesként segíti az adventi akció sikerét! Reméljük fognak még mások is csatlakozni hozzájuk!

November elejére elkészült és már meg is kapták az itt működő cégek, vállalkozások azt a néhány oldalas, fotókkal gazdagon illusztrált, magyar és angol nyelvű kiadványt, amely bemutatja a szervezetünk működését. Az alapító, Farkas László és a fővédnök, Farkas Éva Erzsébet Makó város polgármestere által együttesen aláírt kísérőlevél arra kérte a cégvezetőket, járuljanak hozzá pénzbeli adományokkal a nagyszabású jótékonysági akció sikeréhez. Az így befolyó összegből vásároljuk a tartós élelmiszereket, amelyek a családoknak készülő csomagokba kerül.

Abban bízunk, hogy ismét nagyon sok magánszemély és vállalkozás érzi át a segítségnyújtás jelentőségét, a mások iránti felelősségvállalás szép szolgálatát. Ennek lehetőségét kínáljuk fel ismét az adventi adománygyűjtéssel, amelyhez bárki csatlakozhat!