Első "MAKÓ SZÁMÍT RÁD!" jutalmazottunk, Szilassi-Horváth Réka tollából.

Első "MAKÓ SZÁMÍT RÁD!" jutalmazottunk, Szilassi-Horváth Réka tollából.

Első "MAKÓ SZÁMÍT RÁD!" jutalmazottunk,

Szilassi-Horváth Réka tollából

Köszönettel tartozom az Angyalsóhaj Alapítványnak és a József Attila Gimnázium tantestületének, amiért eredményeimet ilyen elismerően és nagylelkűen jutalmazták. Rója István Igazgató Úr beszédében azzal indokolta a tantestület döntését, hogy változatos területeken mérettettem meg magam eredményesen.

A ballagás, majd az érettségi után beválasztottak a közé az 50 bíró közé, akik hivatalos bírói munkát láthattak el az AETF Taekwon-do Európa Kupán június 24. és 26. között Kolozsvárott. Július elején résztvettem a karcagi aikido edzőtáborban, ahol sikeres vizsgát tettem 5. kyu, sárga övre.

Július 26-án értesültem, hogy sikeres felvételt nyertem az ELTE BTK keleti nyelvek és kultúrák arab szakirányára. Augusztusban részt vettem az ország egyik legelső Taekwon-do klubjának edzőtáborában, ahova azóta sikeresen át is igazoltam.

Az egyetem megkezdésével nem maradtam távol a sporttól, október 14. és 16. között a szervezői csapat tagja voltam a Budapesten megrendezett Taekwondo Világkupán. November 5-én a monori diákolimpián láttam el bírói feladatokat.

A december 3-i hétvégére sikerült hazajutnom, és nagy örömömre szolgált, mikor Nyáry Ágnes, egykori énektanárnőm fellépésre invitált a Katolikus Templomba a gimnáziumi, a Bartók iskola énekkarai, a Dr. Mihálka György Vegyeskar és a Bajai Liszt Ferenc Énekkar közös előadására, amely a visszajelzések alapján nagyon jól sikerült. Tervben volt, hogy a december 15-i Gimi Estre is visszatérek volt iskolámba, sajnos azonban az egyetemi feladataim ezt nem tették lehetővé.

Jelenleg a vizsgaidőszak tart, és biztos vagyok benne, hogy sok fejlődési lehetőség áll előttem a továbbiakban is.

Még egyszer köszönöm a lehetőséget, és a bizalmat!

Tisztelettel:
Szilassi- Horváth Réka

Kedves Réka, életében további sikereket, jó egészséget kívánunk!