50 adag meleg étel a járvány ellen küzdőknek

50 adag meleg étel a járvány ellen küzdőknek

A makói mentőállomás munkatársait, és a kórház egyes osztályainak dolgozóit tudjuk ellátni meleg étellel húsz napon át annak a felajánlásnak köszönhetően, amelyet a Givaudan makói gyáregysége biztosított szervezetünk számára.

A cég ügyvezetője, Karkas Mihály november végén arról értesítette az alapítvány fővédnökét, Farkas Éva Erzsébetet, hogy advent idején, december 1-től december 23-ig, hétfő és szombat között minden nap, 50 fő számára meleg ételt tud juttatni.

Arról, hogy kikhez, és hogyan kerüljön az ebéd, a civil szervezet dönthetett. A kuratórium úgy határozott, hogy a járvány elleni küzdelemben élen járó dolgozók részesüljenek a felajánlásból, amelynek értéke 1 millió Ft.

A nagylelkű adományt az idei Mecénás díjjal köszönte meg alapítványunk vezetése. Ma délelőtt a járványügyi intézkedések betartása mellett a Givaudan makói gyáregysége előtt adta át a bronz plakettet Karkas Mihálynak, a gyár ügyvezető igazgatójának Farkas László, a szervezet alapítója és Farkas Éva Erzsébet fővédnök.

Alapítványunk köszönettel tartozik a szegedi székhelyű Regio 10 Kft-nek és a makói Eurest Étteremüzemeltetési kft-nek az 50 adag ételadomány térítésmentes kiszállításáért.